Lajm i madh për Kosovën, Hillary Clinton Ambasadore në OKB? (Video)


Ish-kandidatja për presidente të Shteteve të Bashkuara, Hillary Clinton, pritet ta merr postin e ambasadores së Amerikës në Kombet e Bashkuara.Sipas burimeve të disa mediave amerikane, Joe Biden pritet ta emërojë Hillary Clinton në këtë post në kohën kur të vendosen emrat e ri të administratës së tij. E nëse zonja Clinton caktohet përfaqësuese e SHBA-së atje, mund të jetë një zë i fuqishëm për Kosovën mé póshté ndíqní vídeón.

“Procesi i pranimit të Kosovës në OKB, rrjedh përmes Këshillit të Sigurimit, e kjo është një prej aktereve shumë të rëndësishëm dhe vendimmarrës për Kosovën.