Lajm i mirë nga Ministri Zemaj për qytetarët e Kosovës, Ja çka pritet të ndodh nga java tjetër!


Ministri Armend Zemaj ka bërë të ditur se brenda disa ditësh do të mbërrijnë në Kosovë 160 mijë vaksína kundër grípit sezonal.

“Sa i përket vaksínës për grípin sezonal përmes blerjes përmes UNICEF-it i kemi síguruar deri më tani 160 mijë e 500 vaksína të grípit sezonal, që paraqet rrítje prej 60 për qind krahasuar me sasistë e këtyre vaksínave nga viti i kaluar.

Vaksínat janë blerë nga ministria e Shëndetësisë ndërsa UNICEF ka kryer pjesën e prokurímit dhe pjesën logjístike.

Vaksínat janë katër valente që e rrísin fuqínë mbrojtëse ndaj víruseve më ag resívë. Pjesa shtesë do të sigurohen edhe 55 mijë e 500 vaksína të së njëjtës cilësi. Vaksínat sipas njoftimet zyrtare nga UNICEF do të arríjnë në Kosovë brenda ditësh dhe do të shpërndahen brenda muajit nëntor”.

Related Posts

Darci Lynne sings cowboy duet with a puppet and she blows the audience away with her yodeling

Darci Lynne has her own show in Vegas now and this type of performance is a good example why. She’s got a lot of talent! When she…

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…