Lajm i mirë nga Suedia për Shqiptarët…


Në Suedi po vijon shpërndarja e teksteve shkollore dhe të mësimit plotësues në gjuhën shqipe

Të dërguara falas për mësimdhënien në Diasporë nga Qendra e Botimeve të Diasporës, shkruan albinfo.ch.

QBD-ja ka dërguar në Suedi 882 tekste didaktike, ndër të cilat edhe botimet e saj dygjuhëshe që përfshijnë fjalorë dygjuhësh, përralla dygjuhëshe etj