Lajm i mirë për 7 komunat e Kosovës, futen në zonën e gjelbër!


Ministria e Shëndetësisë përmes një komunikate për media ka njoftuar se edhe 7 komuna kanë hyrë në Zonën e Gjelbër.

“Malisheva, Deçani, Novo-Berda, Kaçanik, Junik, Dragash dhe Mamushë”.

Kësisoj, lokalet në këto qytet kanë të drejtë të punojnë deri në ora 20:00.