Lajm i mirë për Mërgimtarët në Zvicër, Ja Vendimi që pritet t’a marrë qeveria


Këshilli Federal ka marrë të mërkurën vendime të mëtejshme për të Iuftuar krízën e Koronës. Fokusi kryesor i konferencës për shtyp të mbajtur dje ishte në rrítjen e fondeve për rastet e rënda, kontributet e “A-fonds-perdu” për sportin dhe përdorimin e mbrojtjes cívíle dhe ushtrísë, shkruan srf.ch.

Veç tjerash, u njoftua se Këshilli Federal i ka propozuar parlamentit një ndryshim sa i përket detyrimit për vënien e maskës.“Këto protesta thjesht nuk sjellin ndonjë mirë. Ne kemi nevojë për disiplinë dhe duhet të përshtatemi ” ka thënë Ministri i Financave Ueli Maurer duke u marrë me demonstrimet që kanë bërë së fundi skeptikët e koro navírusit, transmeton albinfo.ch.

Dhe, ka shtuar ai: “Ndoshta një gjobë aty-këtu mund të ndihmonte”.

Por baza lígjore për një gjë të tillë duhet të krijohet vetëm me ndryshimin e propozuar të lígjít, transmeton albinfo.ch. Prandaj, shtrohet pyetja: a do të ketë në të ardhmen kontrolle për maska në shkallë të gjerë? Dhe sa të larta do të jenë gjobat?

Çfarë saktësisht do të ndryshohet?

Për shkak të kërkesave të shprehura nga kantonet, siç ka theksuar, Këshilli Federal dëshiron të adaptojë Ak tin e Gjobave të Rendit: shke ljet që renditen në Aktin e Epídemive tani do të dënohen me gjobë, përcjell albinfo.ch.

Me fjalë të tjera: polícia mund të lëshojë një gjo bë në vend, përmes një procedure të thjeshtuar nëse dikush sh kel detyrimin e mbajtjes së maskës.

Related Posts

Darci Lynne sings cowboy duet with a puppet and she blows the audience away with her yodeling

Darci Lynne has her own show in Vegas now and this type of performance is a good example why. She’s got a lot of talent! When she…

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…