Lajm i mirë! Zgjohen nga koma Fidan Gashi dhe Enver Xhokli, të cilët gjenden në Austri


Dy të l ënduarit nga sh përthimi i një bombole gazi në një restaurant në Ferizaj, Enver Xhokli dhe Fidan Gashi janë zgjuar nga koma, shkruan IndeksOnline.

Kështu kanë bërë të ditur familjarët e tyre, ndërsa njoftimin e ka publikuar këngëtari Labinot Tahiri.

Të dy të l ënduarit janë duke u trajtuar në Austri dhe sipas Tahirit janë duke u trajtuar shumë mirë.

Edhe 4 të tjerë janë duke u shëruar në Turqi.

Postimi:

Lajm i mirë!

E dashur diasporë dhe ju shqiptarë nga do që jeni , dhe që keni kontribur aq shumë për Fidan Gashin dhe Enver Xhoklin, po ua tregoj lajmin e mirë për gjendjen e tyre shêndetsore!

Sapo u informova nga familjet e tyre, ku këta dy shpirta janë zgjuar nga koma dhe janë me vetëdie të plotë, po ashtu po trajtohen shumë mirë.

Zoti i madh bëri edhe një mrekulli!

Po ashtu uroj që edhe 4 personat e tjerë të cilët po trajtohen në Turqi, të janë shêndosh e mirë.

Vazhdojmë me misione të mdha në kujdesin 100% ndaj qytetarëve dhe vendit të shejtë Kosovë e Shqipërisë.

LABI