Lajm i rëndësishëm për Mërgimtarët që vijnë nga Zvicra, duhet patjetër ta lexoni


Ditë më parë autoritetet në Zvicër kanë hequr Kosovën nga lista e kufizimit për udhëtim. Me të marrë lajmin se Kosova është larguar nga lista e ndalesës, shumë kosovarë që jetojnë në Zvicër ua kanë mësyrë agjencive të udhëtimit për të rezervuar bileta për pushime në Kosovë, raporton Albinfo.ch.

Por, pavarësisht heqjes së kufizimeve, megjthatë udhëtimi përmes aeroportit vazhdon të ketë kufizime, duke u kërkuar kështu respektimi në mënyrë strikte të masave që janë ndërmarrë, përcjell tutje Albinfo.ch.

Në vijim po ju rikujtojmë rregullat e udhëtimit në aeroportin e Prishtinës:

Ndryshimet në proceset e pasagjerëve / Kontrolloni IN

1. Askush nuk do të lejohet të hyjë në Terminal pa mbajtur maskë.

2. Ju lutemi të jeni prezent 3 (tre) orë para fluturimit tuaj të nisjes.

3. Ju lutemi ndiqni këshillat e stafit. Pasagjerët që refuzojnë të ndjekin ato rregulla ose ndonjë rregull tjetër nga linjat ajrore mund të refuzohen të fluturojnë.

4. Ju lutemi shtypni biletën tuaj ose tregoni biletën tuaj në telefonin tuaj celular në hyrje të Terminalit.

5. Udhëtarët që kanë nevojë për një shoqërues (të moshuar, lëvizshmëri të reduktuar, UM etj.) do të lejohen deri në kontrollin e sporteleve vetëm me 1 (një) tjetër vetëm një person shoqërues.

6. Kushdo që hyn në Terminal temperatura e trupit të tij do të kontrollohet. Nëse mund të përcaktohet ndonjë gjendje mbi temperaturën, çështja do t’i dorëzohet Agjencisë Kombëtare të Shëndetit dhe pasagjerët nuk do të lejohen të hyjnë në Terminal dhe të mos lejohen të fluturojnë.

Mbroni veten dhe të tjerët:

1. Duke filluar nga parku i makinave, gjatë check in, shqyrtimit dhe rradhëve të kontrollit të pasaportave, radhëve të zakonshme të kontrollit, etj. Rregulli minimal 1,5 metra zbatohet gjatë gjithë kohës. Shenjat e distancës 1,5 metra janë të fiksuara në tokë. Të gjitha paralajmërimet e tjera gjithashtu mund të jenë në bordet e informacionit, ekranet e njoftimeve të fluturimit dhe njoftimet.

2. Ju lutemi përdorni kabinetin e dezinfektimit në hyrje të terminalit.
3. Ju lutemi ndiqni rregullat, veçanërisht duke përdorur maska ​​dhe distancimin shoqëror dhe ndiqni këshillat e stafit.
4. Ju lutemi mbani distancën në 1.5 metër dhe ndiqni udhëzimet e përcaktuara.

5. Përshëndetjet gjatë kufizimeve aktuale nuk do të lejohen të hyjnë në ndërtesën e Terminalit.
6. Lani duart rregullisht dhe tërësisht me sapun.
7. Ju lutemi shmangni shtrëngimin e duarve
8. Ju lutemi përdorni mundësitë e check-in në internet sa më shumë që të jetë e mundur para se të mbërrini në aeroport.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…