Lajm trondítës: Ish Agenti i Shik-ut “zbulon“ këtë gjë për Astrit Deharin


Vitet po kalojnë, kurse e vërteta e rastit të vde kjes së Astrit Deharit nuk po del në shesh. Kemi pas ak uza e ku ndër ak uza këto vite për vde kjen e Astritit në Qendrën e Parabur gimit në Prizren. Për këtë çështje kanë folur qíndra e qíndra personalítete të ndryshme në Kosovë mé póshté ndíqní postimin e Naim Miftarit.

E sot, ka folur edhe ish-epr ori i UÇK-së dhe ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari. Ai thotë se Prok urori Sylë Hoxha po gë njen për orën e vr asjes së Deharit. Sipas Miftarit Dehari ka vde kur në orën 15:20, e jo në orën 15:55.