Lajmërim! Kujdes në trafik gjatë këtyre 2 ditëve në këto pika kufitare

Lajmërim

Ministria e Infrastrukturës, përmes një njoftimi në faqen zyrtare FB, ka informuar qytetarët, që të kenë kujdes në trafik në dy ditët e ardhshme.

Bëhet fjalë për dy pika kufitare, ndërsa kjo për shkak të përcjelljes së transportit të jashtëzakonshëm.

Ky është njoftimi:

Ju njoftojmë se me datën 01 dhe 02 Tetor 2020 (e enjte dhe premte), nga pika kufitare Morinë (Vërmicë) deri në Bajgorë (Selacë) do të bëhet përcjellja e transportit të jashtëzakonshëm i cili do të ketë 5 automjete në shoqërim te cilat do të jenë me një gjatësi maksimale 51 m.

Përcjellja e tyre do të bëhet në dy faza:

– Faza 1: nga ora 11:00 prej pikës kufitare Morinë (Vërmicë) deri në km 52 të Autoudhës Vërmicë – Merdare; Pas pauzës fillon faza 2.

– Faza 2: nga ora 23:00 prej km
52 të Autoudhës R7 – Prishtinë (rrethi i termokosit) – rruga Nacionale N2 deri në Bajgorë (Selacë).

Përcjellja e transportit të jashtëzakonshëm në shoqërim te 5 automjeteve do të bëhet nën përcjelljen e Policisë së Kosovës dhe kompanisë përcjellëse.

Lusim pjesëmarrësit në trafik qe të kenë kujdes të shtuar ne ketë periudhë kohore te zhvillimit te transportit te jashtëzakonshëm ne ketë itinerar, kërkojmë mirëkuptim nga pjesëmarrësit në trafik.