LAJMI FUNDIT: Dritan Abazoviq përjashton nga qeveria ministren serbe


Mediat dhe shoqëria civile e kanë s ulmuar shqiptarin Dritan Abazoviç si njeriun që po shërben si “pastrues” i imazhit të ekstremístëve filoserbë në qeverinë e re të Malit të Zi

Megjithatë sot, URA e Abazoviçit ndaloi një ekstre miste filoserbe të merrte postin e ministres së Arsimit në Mal të Zi.

Ljubomir Filipoviç, një nga an alistët më të njohur politik në vend tha se URA e Dritan Abazoviçit po shërben si një qetësues politik për shoqërinë civile në Mal të Zi.

“Shërben për ta bërë më të lehtë gëlltitjen e një qeverie si kjo. Por ky qetësues ka efekte anësore të rr ezikshme që jo vetëm mund ta vënë në gjumë shoqërinë civile, por edhe ta d obësojë atë”, deklaroi Filipoviç.