LAJMI FUNDIT: Ja çka nxerrën Policia e EULEX-it nga shtëpia e Kadri Veselit (FOTO)


Pjesëtarët e EULEX-it kanë nxjerr disa prova nga shtëpia e kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli. Batisja ka nisur para disa orëve me ur dhër të Zyrës së Prokurorit të Specíalízuar. EULEX-i po asístohet edhe nga pjesëtarët e Polícisë së Kosovës mé póshté ndíqní pámjet nga Eulex.

Në të njëjtën kohë bastísje po kryen edhe në shtëpinë e ish presidentit Hashim Thaçi dhe deputetit të VV-së, Rexhep Selimi. Ekipet e IndeksOnline ndodhen në të tri lokacíonet ku po zhvíllohen bastísjet./IndeksOnline