LAJMI FUNDIT: Kjo është arsyeja pse po akuzohen Hashim Thaçi dhe Rexhep Selimi


Dhomat e Specializuara në Hagë dje kanë bërë publike ak takuzën për kríme lu fte kundër Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit

Kjo ak takuzë, prej 68 faqesh, që është e redaktuar, është konfirmuar më 26 tetor 2020, thuhet në njoftimin e Dhomave të Specializuara.

Dhomat e Specializuara pretendojnë se Hashim Thaçi dhe Rexhep Selimi, në zonën oper ative të Dukagjinit, në fillim të shtatorit të vitit 1998, kanë ndërmarrë hapa për të vendosur pushtetin e tyre mbi njësitet që kishin lidhje me LDK-në.

“Në një numër rastesh, përfshírë edhe në fillim të shtatorit 1998 në zonën operative të Dukagjinit, Hashim THAÇI dhe Rexhep SELIMI ndërmorën hapa për të fríkësuar dhe për të vendosur pushtetin e tyre mbi njësitet që kishin lidhje me LDK-në, ndër të cilat edhe For cat e Ar matosura të Republikës së Kosovës (‘FARK’) të lidhura me qeverinë në mërgim.”, thuhet në pikën 34 të ak takuzës.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…