LAJMI FUNDIT: Kjo është gjendja shëndetësore e 28-vjeçarit nga Malisheva


Jetmir Rudi nga fshati Rud i Malishevës është gjetur i gja llë afër shtëpisë së tij.

Këtë e ka konfirmuar për Reporteri.net, Lumni Graisha, drejtor i Polícisë së Kosovës për rajonin e Gjakovës.

Graishta ka thënë se gjendja shëndetësore e 28-vjeçarit është e mirë dhe nuk ka lëndíme të theksuara.

“Lëndime të dukshme nuk ka”, ka thënë Graishta për Reporteri.net.

Ndonëse u publikuan foto ku i riu shihej i lidhur dhe i zhv eshur në një mal, Graishta edhe pse u pyet për këtë nuk dha detaje.

Ai ka thënë se nuk ka persona të arr estuar, vetëm të ndaluar.

“Jo për momentin persona të arr estuar nuk ka, kemi shoqëruar disa persona për intervistu. “, ka deklaruar ai.