LAJMI FUNDIT: Masat e reja, Mbyllet kjo pikë kufitare


Qeveria greke ka njoftuar mbylljen e kufirit me Shqipërinë në pikën kufitare të Kapshticës. Duke filluar që prej orës 6 të mëngjesit të së premtes, qytetarët shqiptarë nuk do të mund të kalojnë nga kjo pikë.

Lajmi është konfirmuar nga zëdhënësi i qeverisë Stelios Petsas ndërsa theksoi se kontrollet në Greqinë veriore do të forcohen.“Ndërkohë, e gjithë Evropa – dhe jo vetëm – po përba llet me valën e re, më të fo rtë dhe më të rrezíkshme të koronavirusit.

Në disa vende sistemet shëndetësore po arrijnë kufijtë e tyre dhe në të tjerët ata po shpa llin fundin e rezistencës së tyre. Situata në vendin tonë mbetet krítike. Të dhënat e djeshme të EODY treguan se rastet pozítivë në disa zona të Greqisë Veriore mbeten në nivele shumë të larta.

Kjo dëshmon se qytetarët në shumë zona po sillen shumë më lírshëm sesa diktojnë kushtet. Sjellja e relaksuar e të gjithë neve matematikisht do të çojë në një vonesë në heqjen horizontale të bllo kimit. Qeveria po merr masa shtesë për të zvogëluar përhapjen e koro navírusit në komunitet”, tha zëdhënësi i qeverisë.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…