LAJMI FUNDIT: Merret vendimi nga qeveria e Kosovës për Dasmat!


Qeveria e Kosovës në vendimin që ka marrë sot, nuk i ka lejuar dasmat.

“Ndalohen të gjitha tubimet publike, përfshirë seminaret, punëtoritë, dasmat dhe ahengjet familjare, si dhe çfarëdo forme tjetër organizimi ku ka grumbullim të njerëzve, përjashtimisht për rastet e lejuara me këtë vendim;”, thuhet në vendimin e Qeverisë.