LAJMI FUNDIT: Ministri Zemaj paralajmëron masa të reja!


Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka paralajmëruar masa të reja për të parandaluar përh apjen e kor onav irusit.
“Secili nga ne ndjejmë përgjegjësinë për mbarëvajtjen e shëndetit publik dhe shëndetësisë, andaj është qenësore që të gjithë se bashku, nga aty ku veprojmë t’i zbatojmë rregullat për të parandaluar përhapjen e virusit mé póshté ndíqní postimin e tij.

Rekomandimet e marra gjatë takimit të sotëm, do t’i diskutoj me kryeministrin z.Hoti në mënyrë që masat e marra nga Qeveria të prekin sa më pak ata dhe të jenë sa më të lehta për të gjithë ne”, ka shkruar Zemaj në Facebook.