LAJMI FUNDIT nga Gjykata Speciale për Nasim Haradinajn dhe Hysni Gucatin


Gjykata Speciale ka ngrítur ak takuza edhe ndaj Nasim Haradinajt e Hysni Gucatit, shkruan Gazeta Blic.Kjo u bë e ditur nga avokati Tomë Gashi, përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook.

Shkrimi i plotë

Edhe nji Ak takuz nga Gjykata Speciale!

Sot eshte bere e ditur qe eshte ngrítur edhe nji ak takuze nga Gjykata Speciale

Ak takuza eshte ngrítur kunder z.Nasim

Haradinaj dhe z. Hysni Gucati.Prokuroria Speciale ne Hague ka ak uzuar te njejtit per sipas tyre pe ngim te drejtesi e qe ka te beje me publikimin e dos jeve te cilat persona te panjohur i kan sjell ne zyrat qendrore e OVL te UÇK -se

Ne keto dokumete te Gjykates Speciale eshte vertetuar bashkepunimi i ngushte i Prok uroris per kríme te lu ftes se Serbis me Prok urorin dhe Gjykaten Speciale ne Hague ne hetímin dhe ak uzimin e pjestareve te UÇK-se

Tani Ianda eshte tek Gjyqtari i Procedures Paraprake i cili do ta hudhe ak takuzen apo do ta vertetoj.Tani mbetet tek ushtruesi i detyres se Kryetarit te OVL TE UÇK-se zotni Faton Klinaku dhe tek or ganet e OVL te UÇK -se qe te marrin nji qendrim pas ngrítjes se kesaj ak takuze kur dihet se as une si avokat i OVL te UÇK – se dhe as vet Organízata e Veteraneve te UÇK- se nuk e pranojm kete gjykate nji etníke dhe kaq te da mshme per Kombin tone

Related Posts

Darci Lynne sings cowboy duet with a puppet and she blows the audience away with her yodeling

Darci Lynne has her own show in Vegas now and this type of performance is a good example why. She’s got a lot of talent! When she…

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…