LAJMI FUNDIT: Sulmohet njësia policore në Liqenin e Ujmanit

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se njësia policore e Stacionit Policor për Mbikëqyrjen e Kufirit (SPMK) Zubin Potok, derisa ka qenë duke vendosur një barkë patrulluese në Liqenin e Ujmanit është s ulmuar me a rmë z jarri.

“Sot, më 06.08.2022 rreth orës 11:25, njësia p olicore e Stacionit P olicor për Mbikëqyrjen e Kufirit (SPMK) Zubin Potok, derisa ka qenë duke vendosur një barkë patrulluese në Liqenin e Ujmanit është s ulmuar me a rmë z jarri”, thuhet në njoftim.

Njësia p olicore ka njoftuar se në drejtim të tyre ka pasur të sh tëna me a rmë, transmeton Klankosova.tv.

“Kanë qenë afërsisht 10 të shtëna me a rmë z jarri. Të shtënat kanë qenë të njëpasnjëshme, nga pjesa tjetër e liqenit dhe kanë g oditur afër barkës së p olicisë”.

Nga këto të sh tëna nuk ka persona të l ënduar.

Në asistencë të njësisë p olicore ka shkuar Njësia e Ndërhyrjes së Shpejtë e P olicisë Kufitare.

Policia po vazhdon të vëzhgojë terrenin dhe ta trajtojë rastin.