LAJMI I FUNDIT: Gjermania kthen prapa 20 Shtetas nga Ballkani, Ja çfarë ka ndodhur


60 persona janë kthyer mbrapsht nga Gjermania me fluturim nga aerodromit Baden drejt Beogradit.

Në avionin kanë qenë 40 persona nga Serbia dhe 20 nga Maqedonia e Veriut. Më parë, Këshilli i refugjatëve në Hamburg ka protestuar kundër depërtimit.

Të paktën katër persona janë arre stuar mbrëmë në qytetin Hanzeshtad me qëllim që të deportohen në Serbi.

Qëndrimi zyrtar i ministrisë për migrim është se do të kthehen në vendet e tyre të gjithë personat e huaj të cilët nuk i plotësojnë kushtet për marrjen e azilit.