LAJMI I FUNDIT: Hiqet ora Policore

Qeveria në detyrë është duke e mbajtur një mbledhje online dhe ka marrë vendime për l ehtësim të m asave për C OVID-19.

Në këtë mbledhje është vendosur që të hiqet ora p olicore.

Lajmin për Express e ka konfirmuar zëdhënësja e Qeverisë së Kosovës, Antigona Baxhaku.

“Kryesorja është që hiqet ora p olicore në z onat e kuqe. Operatorët ekonomik punojnë deri në orën 22:00. Studentët i kthehen ligjeratave në fakultet, hiqet o psioni online”, ka thënë Baxhaku.