LAJMI I FUNDIT: Mbyllet ky Kufi, Prej datës 25 Tetor…


Kufijtë mbesin të mbyllura deri më 25 tetor. Për turistët dhe shtetasit e huaj për të cilët nuk ka ndalesë, hyrja lejohet vetëm përmes Bullgarisë per kufirin ne Greqi.

Përkatësisht përmes kalimit kufitar Promahonas dhe vetëm me test molekular negativ për Kovid-19 të bërë 72 orë para mbërritjes.

Nga vendkalimet e tjera kufitare që janë të hapura, përkatësisht dy pikat kufitare në drejtim të Shqipërisë…

Bogorodica në drejtim të Maqedonisë së Veriut, kah Bullgaria dhe Turqia, hyrja në Greqi lejohet vetëm për kategori të caktuara dhe gjithashtu me test negativ PCR.

Vendimi i fundit ishte për periudhën nga 1 tetori deri më 12 tetor 2020, ndërsa nga sot hyjnë në fuqi vendimet e reja që u publikuan mbrëmë në Gazetën Zyrtare të Greqisë.