LAJMI I FUNDIT/ Njoftim me rëndësi për ata që Udhëtojnë drejt Gjermanisë


Në vëmendje të pasagjereve që udhëtojne drejtë Gjermanisë me leje qëndrimi ose pashaportë

Pasagjerët të cilët kanë qëndruar në Shqipëri në dhjetë ditët e fundit duhet të regjistrohen para arritjes së tyre në Gjermani në: www.einreiseanmeldung.de dhe të kenë me vete dëshminë e regjistrimit gjatë hyrjes.

Vetëm viza e lëshuar nuk ju jep automatikisht të drejtën e hyrjes në Gjermani. Në parim është Policia Federale ajo që në momentin e arritjes tuaj në një aeroport gjerman ose në një kufi gjerman vendos se a do të lejojë hyrjen.