LAJMI I FUNDIT/ Pas ngjarjeve të rënda, AUSTRIA merr Vendimin e ri…


Autoritetet austriake kanë shpallur tri ditë zíe kombëtare, pas ngjarjes që trondíti Vjenën, ku humben jeten dy burra, dy gra dhe një nga autoret.

Sipas informacioneve të fundit, thuhet se gjatë ngjarjes mbetën të len duar të paktën 17 të tjerë, mes tyre dhe një ofícer polície.

“Austria ka qenë, mbetet dhe do të jetë gjithmonë një komb i larmisë, dialogut dhe respektit të ndërsjellë,

Kjo është arsyeja pse ngjarjet e 2 nëntorit na godítën fort”, thuhet në komunikimin e qeverisë.