Lamtumirë Engjëll i Vogel! Edukatorja i merr jetën 3 vjeçare, E hodhi nga shkallët vetëm pasi…

Prindërit i çojnë fëmijët e tyre në çerdhe dhe kopësht sepse nuk kanë mundësi të kujdesen për ta, pasi janë në punë. Por një nënë e re mund ta kishte ende gjallë vajzën e saj nëse nuk do e kishte çuar në çerdhe.

Nëna e vajzës tre vjeçe me emrin Vjeshta mori një telefonatë që do të ndryshonte plotësisht jetën e saj.

Telefonata erdhi nga menaxheri i kopështit, ku shkonte vajza e saj. Ai i tha se vajza e saj ishte lë nduar në kopësht. Nëna menjëherë la punën dhe shkoi në çerdhe për të transportuar vajzën e saj në spitalin më të afërt. Por vajza e saj e vogël nuk mundi të mbi jetonte. Më vonë u bë e ditur se ajo kishte rënë nga shkallët.

E vogla nuk donte të hiqte pallton dhe edukatorja duke ia hequr me fo rcë padashje e kishte rrëzuar nga shkallët. Edukatorja mori dë nimin që meritonte, por prindërit janë ende në pikëllim. Asgjë dhe askush nuk ua largon nga shpirti atë që ndjejnë.