LDK e PDK nuk kanë qare pa e votu Presidentin, A e dini pse?

Lëvizja Vetëvendosje është fituese e zgjedhjeve parlamentare të 14 shkurtit, mirëpo votat e marra nuk ia sigurojnë edhe zgjedhjen e presidentit të vendit.

Pavarësisht kësaj, analistja e ç ështjeve politike, Luljeta Aliu në një postim në rrjetin social Facebook, tha se LDK dhe PDK do ta votojnë këdo që e p ropozon për president VV.

Postimi i plotë:

LDK e PDK se kanë qare pa e votu presidentin, këdo që e propozon LVV. A e dini pse? Se t uten qe me shku edhe njëherë në zgjedhje, përgjys mohen edhe njëherë. Nuk g uxojnë mos me votu. Interesi p ersonal mbizotëron te ata.