Lërimi i thellë 1.5 metra, keni parë ndonjëherë? (VIDEO)


Lërimi i tokës shpesh bëhet sipas preferencave të tokës, por thellësia që më së shumti preferojnë bujqit është rreth 50 cm, shkruan RepublikaOnline.net

Por disa fermerë preferojnë që tokën ta lërojnë në thellësi edhe më të medha.

Lërimi që do të ndiqni më poshtë kryhet me makineri të medha dhe thellëia e lërimit bëhet deri në 1.5 metra./RepublikaOnline.net

Ndiqeni videon për më shumë: