“Lind fëmijë me shokun e saj ndërkohë që priste v’dekjen e burrit!”


Një hístori pak e çudítshme. Imagjinoni një familje të lumtur burrë e grua dhe dy fëmijë. Një ditë burri vizitohet dhe m jekët i thonë që do të jetojë edhe 6 vite sepse vuan nga k anceri. Kjo ishte një d ramë e madhe për ta. Në këtë situatë në familje futet një njeri tjetër /Pamje mePosht

Në atë moment Liria mendon për fëmijët, të cilët do të mbeteshin j etimë dhe pranon. Kaluan 6 vite, bashkëshorti i saj i lígjshëm nuk po vdíste, ai jetoi edhe 22 vite të tjera.