Linda Morina u jep shpresë PDK-së, LDK-së e AAK-së: Albin Kurti do t’i humb zgjedhjet (Video)

Nuk ka mundur të mungojë edhe parashikimi i Linda Morinës për fituesin e zgjedhjeve të 14 shkurtit.

Linda Morina mendon ndryshe nga të gjithë. Ajo thotë se Albin Kurti dhe Vetëvendosje do të jenë humbës të këtyre zgjedhjeve.

“Unë po menoj që Albin Kurti ka me hupë, po menoj. Fitoi njëherë por e mujti.

A met qaty ku ka fitu, a është në Amerikë. Qysh nuk të rrëzojnë?”, ka thënë ajo në Zonë e Lirë.

Madje Linda Morina ka akuzuar Kurtin për hedhjen e gasit lotsjellës në Kuvendin e Kosovës.

Ndiqeni videon nga miinuta:21.43