Lirimi i axhës, na ike në lulet e rinisë, e na le të mërzitur pr jetë si 25 vjeçar

Një i ri nga Juniku i cili jetonte në Gjermani ka v dekur si p asoj e një aksídenti trafiku.

Lajmin e kanë bërë të ditur edhe familjarët e të n djerit përmes rrjeteve sociale.

Postimi i një prej familjarëve:

Te nderuar, shoke, miq e dashamire,

Me dhumbje te thelle ju njoftojme per h umbjen tragjíke ne nje aksídent komunikacioni ne Gjermani te djalit te vellaut, Lirim Adem Krasniqi!

Lirimi i axhes, na ike ne lulet e rinise, e na le te merzitur per jete si 25 vjeçar.

Per procedurat e metejshme te v arrimit dhe te pames ju njoftojme nderkohe.
Te píkelluar,

Familja Krasniqi