LIVE: Këtu mund ti shikoni rezultatet, gjithë Kosova

Rezultatet e KQZ-së, LIVE për gjithë komunat e Kosovës.

Në EXIT POll-in e realizuar nga Albanian Post, në bashkëpunim me Institutin “Gani Bobi”, për zgjedhjet e parakohshme parlamentare 2021 ka vendosur në vendin e parë Lëvizjen Vetëvendosje me 53 për qind.

Baton Haxhiu i cili ka prezantuar këtë sondazh në Kanal 10 ka thënë se sipas këtij sondazhi LVV merr 53 %, LDK 17 %, PDK 20 %, AAK 7% dhe NISMA 2 %.

LINKU: https://rezultatet2021.org/sq/parl/r