Lladrovci: Kam qenë një prej nxënësve më të mirë, por edhe i kam mundur krejt shkollën

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci për T7 ka rrëfyer për jetën e tij dhe për atë se si e kishte kaluar verën në fëmijërinë e tij.

Lladrovci ka thënë se ka qenë një prej nxënësve më të mirë të gjeneratës së tij.

Por, thotë të ketë qenë edhe problematik teksa tregoi se është rr ahur me moshatarë të lagjeve tjera, e në disa raste edhe me nxënësit e shkollës.

“Shkolla në klasën e 5-të më kanë dërguar në Deçan, më pas në Mal të Zi në klasën e 6-të.

Unë kamë qenë një prej nxënësëve më të mirë në shkollë, nëse s’kam qenë i pari, i dyti po.

Shpeshherë jemi rra hur me lagje tjera, ne 8 Lladrovcët, bile kaniher edhe me krejt shkollën”, u shpreh Lladrovci.