Lubonja: Nëse “eliminohet“ Albin Kurti, Ja çka do të ndodh me politikën në Kosovë

Fatos Lubonja

Analisti Fatos Lubonja ka komentuar mbi politikën në Kosovë, duke u shprehur se ‘nëse elímínohet’ (politikisht) Albin Kurti, situata politike do të përfundojë njëlloj si politika shqiptare.

I ftuar në rubrikën opinion në News24, Lubonja shtoi se VV është parti e paprovuar në pushtet dhe se shpresa që ngjall Albin Kurti është vënë nën shënjeshtër nga aktorët e tjerë politikë.

“Nëse eliminohet dhe Albin Kurti dhe vazhdon Thaçi me të tijët mund të jemi në pikën ku ata s’kanë arritur te ne, por larg qoftë mund të shkojnë.”-tha Lubonja.