Lulja i shkurton flokët – A i pëlqej Medes? (FOTO)


Ka kohë që nuk kemi dëgjuar shumë për Lulen, bashkëshorten e këngëtarit Meda. Lulja, që është nënë e katër fëmijëve dhe pjesën më të madhe të kohës e kalon në shtëpi. Megjithatë, Lulja kujdeset mjaftë edhe për pamjen e jashtme. Deri tani ka qenë bionde me flokë të gjata, ndërkaq tani paska ndryshuar model, shkruan “Kosovarja” mé póshté mund ta shíhní fótón nga Lulja.

Siç mund ta shihni, Lulja i ka shkurtuar flokët dhe modeli i ri i flokëve po i shkon shumë. A i ka pëlqyer Medes ky ndryshim?