Lumir Abdixhiku “dridhë“ Kuvendin e Kosovës me këto fjalë per Kurtin dhe gjendjen në Kosovë…

Kryetari i LDKse, Lumir Abdixhiku ka kriti.kuar krye ministrin Albin Kurti per vizitat e shpeshta ne Shqiperi ne kohe fushate atje.

Abdixhiku deklaroi se çdo dy ore vd es nje kosovar nga vi rusi, ndersa ka thene se Albin Kurti i cili per dy jave ka qene kater here ne Shqiperi, nuk e ka vizituar asnje here QKUKne.

Per çdo dy ore nje kos.ovar vdes nga pan demia, krye ministri ka vendosur te beje fushate ne Shqiperi, per dy jave krye ministri ka vizituar kater here Shqiperine, ndersa Kliniken Infek.tive ketu te mbushura me 975 paciente as edhe nje here, i beje thirrje qe te beje kete vizite sa me pare, te kuptoje nga afer gjen.djen e njerezve tane, pacien teve, mjekeve dhe gjitha atyre qe per ballen me kete k rize. I beje thirrje qe punen e pare çdo mengjes ta nis nga QKUK, tha Abdixhiku ne fjalimin qe mbajti ne Kuvend.