Lumir Abdixhiku “godet“ Albin Kurtin, marre, marre…!!

Kreu i Lidhjes Demo kratike te Kosoves, Lumir Abdixhiku, e ka kriti.kuar Albin Kurtin, sh efin e Qeverise qe diteve te fundit eshte marre me zgjedhjet e p rotestat ne Shqiperi.

Derisa sipas Abdixhikut, ne Kosove po vazhdon te jete i larte numri i personave te infe.ktuar dhe qe po nderrojne j ete nga vi rusi.

Shkrimi i Lumir Abdixhikut: