Lutfi Haziri: “E kalli krejt Kosovën me mi prekë dikush vajzat e mija”


Kryetari i Gilanit, Lutfi Haziri gjate intervistes se mbremshme ka folur për tre vajzat e tijë. Luta u shprehë se ai asnjëherë nuk i ndalon vajzat e tij dhe ju plotësoj të gjitha dëshirat..

Luta u shprehë se askush ska drejtë mja prek vajzat e tij se e kaIIë krejt Kosoven.

“THUMB” është seksion i lajmeve satirike të Gazeta Kosoves, lajmet e paraqitura këtu nuk korespondojnë me të vërtetën. Çdo përngjasim është i qëllimshëm për arsye përqeshjeje të fenomeneve të mbrapshta.