”Ma mirë me na arrestu Haga tanve se me na mbajtë mbyll shpi, bile bukë pa pare kemi aty”


Pas publikimit të masave të reja ndaj COVíD-19, ku pritet të ketë kufízim të orarit për bizneset në Kosovë, ka reaguar edhe gazetari kosovar, Vehbi Kajtazi.

Kajtazi përmes një cícëríme në Tëitter tha se pasi Qeveria e Kosovës ka dështuar në menaxhimin e situatës me COVíD-19, tash po mbyllin gjithçka. Sipas tij, më mirë do të ishte që Gjykata Speciale t’i arr estonte të gjithë dhe t’i dërgonte në Hagë.

“Dështojnë në menaxhim, vendosin me mbyll gjithçka. Ndërkohë, nuk arrijnë as lígjín për rimëkëmbje me miratu. Ma mire me na arr estu Haga tanve, bile buke pa pare kemi aty”, ka shkruar Kajtazi.