Ma mirë me PDK-në, se sa me VV-në!

Analisti Rexhep Shahu

Lidhur me këtë, analisti politik, Rexhep Shahu, ka thënë për gazetën “Bota sot” se Mustafa ka qenë i rrëz uari nga PDK, që ia mori votat për president dhe më pas e rrë zoi.

“Kreu i LDK ka deklaruar se LDK heq vijat e kuqe ndaluese ndaj bashkëpunimit me PDK-në. Vet Isa Mustafa ka qenë i ndëshkuari apo i rrëz uari i madh prej PDK-së, ose ai që ka ngrënë “thíkën pas shpine” prej PDK e cila sapo ia mori votat për presidentin e rrë zoi Isa Mustafën.

Pabesia politike e PDK-së nuk do të thotë që politika qëndron statike në ato fronte lu fte të qëndrueshme dhe nuk bëhet dina mike, nuk bëhet politike. Pra si jeta dhe politika ecën, zhvillohet, sot mirë e nesër keq ose sot keq e nesër mirë. Nuk mendohet se pozicionet apo aleancat politike janë të dhëna njëherë e përgjithmonë, ato janë të paqëndrueshme dhe janë stinore, sipas mandateve politike që kanë partitë”, është shprehur ai