Mahnitëse: Kjo është shtëpia super luksoze e Medës (Video)


Shtëpia e këngëtarit Mehedin Përgjeqaj – Meda është një shtëpi e bukur, si nga pamja e jashtme, ashtu edhe nga ajo e brendshme. Meda ka preferuar që shtëpinë e tij nga jashtë ta fasadojë me ngjyrë të verdhë, e cila është e fasaduar në atë mënyrë, që të duket e bukur dhe e veçantë shikojeni reportazhin e më poshtëm të realizuar në dhjetor të vitit 2014 nga gazetari i RTV21.

Në kuadër të shtëpisë së këngëtarit janë katër terraca, të cilat familja Përgjeqaj i shfrytëzon shumë.
Përveç shtëpisë së madhe, Meda ka edhe oborrin me një hapësirë të madhe, i cili është i rregulluar mirë. Për t’i parë këto dhe më shumë shikojeni reportazhin e më poshtëm të realizuar në dhjetor të vitit 2014 nga gazetari i RTV21, Abaz Krasniqi