Makina ku ishte me shokun e tij u bë copa-copa Ky është i riu shqiptar që dha shp irt në mes të rrugës

Një ak sid ent i rëndë ku si pa sojë kanë humbur jet ën 2 te rinj, ku njeri prej tyre ishte me origjinë shqiptare ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në një komunë të Romës, në Itali.

Mediat italiane bëjnë me dije, makina që po udhëtonin Dante Cappai, 23 vjeç dhe Erik Vuka 25 vjeçari shqiptar i cili ishte dhe drejtuesi i m jetit, ka dal nga rruga dhe si pa sojë është përpl a sur me forcë në murin e varr ezave që ndodhej aty.

Tra gjike ka rezu ltuar kjo përp lasje pasi i ka marrë jet ën në vend Dante Cappai, ndërsa shqiptari është nxjerrë nga makina më ndihmën e zjarr fik ëses e më pas është tra nsportuar në gjendje kr itike për jetën në sp ital dhe si pasojë e pla gëv e të marra ai nuk ka mundur të mbi jetojë.