Maloku pyet Driton Selmanaj: A je spiun i Isës, AKI-së apo i Serbisë?

Ish-drejtues i UÇK-së, Naim Maloku, ka reaguar përmes një shkrimi në Facebook rreth zhvillimeve të fundit që kanë ndodhur në zyrën e Presidentit rreth hapjes ose jo të kasafortës.

Maloku ka th umbuar zëvendës kryeministrin e Kosovës, Driton Selmanaj, ai ka n gritur pikëpyetje se kujt i shërbejnë.

Postimi i plotë:

H ajnat, agjentët, e AKI-së,

Ne Ju paguajmë, dhe ate f ort e mirë, për të vjedhë në Presidencën e Serbisë e Ju e vjedhni Presidencën e Kosovës!

Po ky z agari i Isës….Driton Selmani….. A ishte aty, në tentimvjedhje, si s piun i Isës, AKI-së apo i Serbisë?

E derzhaven Juve……!