“Marre o kjo, me ardhë prej Gjermanisë, me marr pare prej Kosovës“

Deputeti i PDK-së, Ardian Kastrati, ka folur rreth p ërplasjes së sotme në Kuvend

Mes shumë çështjes, ai ka k ritikuar qasjen e Donika Gërvallës ndaj UÇK-së, sipas të cilit po i a kuzon pa të drejtë bashkël uftëtarët e Hashim Thaçit, Kadri Veselit e të tjerëve, përcjell GazetaBlic.

Madje, sipas Kastratit, është e t urpshme për Gërvallën që vë vie nga Gjermania, të marr pagë nga institucionet e Kosovës e t’i fyejë bashkël uftëtarët e Thaçit, Veselit por dhe jo vetëm.

“Marre o kjo, me ardhë prej Gjermanisë, me marr pare prej taksapaguesve të Kosovës e m’i akuzu krejt bashkëluftëtarët e Hashim Thaçit, Kadri Veselit dhe të tjerëve që janë në Hagë”, tha ndër të tjera ai në Kanal10