Mashaa Allah! Familja Ahmeti nga Presheva dhuron 53 ari tokë për shoqatën e hoxhës Halil Kastrati

Halil Kastrati

MashaAllah!
Na u dhurua, na u be perhajr si dhe u perfundua bartja e pronsise

Familja Ahmeti nga fshati Rahovicë, komuna e Presheves, dhuroj 53,12 ari truall per Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit ne qytetin e Obiliqit

Ky donacion eshte mese i nevojshem per ndertim te shtepive per ato familje qe nuk posedojn truall
Zoti i shperblefte!