MashaALLAH/ Imami më i ri në botë mban fjalimin madhështor në Xhaminë e Madhe në Mekë

Kjo video tregon nje vogëlush i cili mban ligjerata fetare ne xhamin e madhe të Mekes, ku prezent ishin mijra njerez dhe fjalimi i tij percjellet me shumë vemendje.

Nga qe ky djalosh kishte nje talent te vecant dhe fjalët e tij ishin sikur flet ndonjë dijetar me pervoj shum vjecare.

Me qe ne nuk mund te perkthejmë ligjeraten, atëher ju mundësojmë qe ta shihni videon me posht.