“MashAllah”, lindin 10 foshnje në Pejë në 24 orët e fundit


Spitali i Përgjithshëm i Pejës ka regjistruar numër të madh të lindjeve. Plot 10 lindje kanë ndodhur në 24 orët e fundit, nga ta nëntë meshkuj dhe vetëm një femër.

Në 24 orët e fundit gjithashtu 286 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, dhe nga këta 24 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.
Aktualisht po trajtohen 21 pacientë me Covid-19. Sa i përket gjendjes së pacientëve:15 pacientë janë në oksigjeno-terapi ndërsa nga këta 7 pacientë në gjendje më të rëndë./Reporteri.net/.

Aktualisht po trajtohen 21 pacientë me Covid-19. Sa i përket gjendjes së pacientëve:15 pacientë janë në oksigjeno-terapi ndërsa nga këta 7 pacientë në gjendje më të rëndë./Reporteri.net/.