“Me bo me shtru pyetjen në Face book a fluturon Albin Kurti, 90% del që po”

Betim Musliu nga IKD, është shprehur se nuk u beson sondazheve online, për çështje të caktuara, në të cilat shumicën e herave i fiton Lëvizja Vetëvendosje.

Kjo pasi që sipas tij, militantët e Lëvizjes Vetëvendosje, janë të dhënë shumë pas liderit të tyre dhe se për ta nuk është fare e rëndësishme pyetje e cila shtrohet në ato sondazhe.

Musliu thotë se nëse e shtron një pyetje në Face book, se a fluturon Albin Kurti, 90% e njerëzve do të votojnë se po, ai fluturon.

“Me bo me shtru pyetjen në Face book a fluturon Albin Kurti, 90% del që po”, ka thënë Musliu në ATV.