Më në fund del e vërteta, “PDK në Qeveri”, ja kujt i konvenon


Ditëve të fundit është duke u përfolur që edhe Partia Demokratike e Kosovës do t`i bashkohet koalicionit qeverisës.

Por, anëtari i Kryesisë së PDK, Betim Gjoshi, ka thënë se PDK-ja nuk e ka ndërmend as t’i zgjidhë problemet e LDK-së me koalicionin dhe as t’i shërojë komplekset e VV-së.

Ai në postimin e tij në Facebook, ka shkruar se kjo temë i konvenon edhe Qeverisë, por edhe Vetëvendosjes.

“Për t’i kuptuar se kush janë LDK-ja dhe Vetëvendosje kanë mjaftuar vetëm 50 ditë të qeverisjes së përbashkët të tyre”, ka shkruar Gjoshi në Facebook.

Postimi i plotë: