”Më pak analfabet shqiptarë në Facebock!”

“Fillimisht duhet bërë sqarimin mes anafabetit dhe të edukarit!Në shoqërinë tonë ka plot “analfabet”, por ja që janë të diciplinuar, janë të edukuar!Në shoqërinë tonë ka plot nga ata që mezi e shkruajnë emrin dhe mbiemrin e tyre, por kanë edukatë, kanë kulturë mirësjelljeje!

Megjithkëtë, numri i anafabetëve në FB dita- ditës po zvoglohet; së paku unë kështu mendoj!

Para dhjetë vitesh vlonte fb nga analfabetë, nga shqiptarë me nivel shumë të ulët komunikimi, ndonëse tani kanë ndryshuar punët, nuk mund me thënë se nuk kemi përparim!

Megjithatë, ata që janë “bossa analfabet”, nuk ke çka bën me ta; hapja rrugën dhe lutju Zotit që mos e takosh asnjëherë, as në rrjet, as në rrugë!”.

Liza BEQAJ