Me pikëllim të thellë Maja tregon të keqen që i ndodhi djalit të saj të vogël: Tani i lutem Zotit të na lërë kështu


Këngëtarja shumë e dashur për publikun shqiptar Maja, e ftuar në emisionin e Rudina Magjistarit, ka rrë fyer një inc ide nt që i ka ndodhur me të djalin e saj të vogël.

Ajo tha se i biri u rrëzua nga karrigia dhe u ç a tek mjekra, por ajo si nënë, e përjetoi shumë keq këtë episod.

Maja Aliçkaj: Unë gjithmonë them o Zot në lër njerëzit dhe të kemi mirë shëndetin se çfarë s’ka. Jo më larg se dje kam përjetuar një síklet, por jo në lidhje me Covídin.

Një tip helmimi, nuk e di se çfarë ndodhi. Djalin pata me një problem, ndoshta ngaqë u mërzita me të më ndodhi. U rrëzua nga një karrige dhe u lë ndua, më tri shtoi thellë.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…