Me veturë zyrtare, arave dhe fushave të Vushtrrisë (VIDEO)


Veturat zyrtare në Kosovë shpeshherë keqpërdorën nga zyrtarët.

Indeksonline ka arritur të siguroj një video nga fshati Pestovë e Vushtrrisë, ku shihet një veturë zyrtare në ara.

Nuk dihet arsyeja se pse kjo veturë gjendet në ara të Pestovës.

Edhe pse ditë pushimi, ky zyrtar duket i zënë me veturën zyrtare./Indeksonline